Miniș- destinația ideală pentru o resedință de lux în inima naturii.

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Arad, Minis - vezi locația pe hartă

ID: RMX149114
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%
Nou pe piață

Preț de vânzare:
109.000 €
26.05 € /mp
Rate de la: /lună simulează credit

T: 0371788279
  • Supr. teren: 4184 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Tip teren: Construcții
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Clasificare: Intravilan
  • Deschidere la: Șosea
  • Construcție aprobată: Nu
  • Alte caracteristici: Acces auto, La șosea, Studiu Geo, Teren împrejmuit
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
  • Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent
Descriere proprietate

Re/Max Dynamic oferă pentru vânzare , în regim de reprezentare exclusivă si fără comision pentru cumpărător un teren intravilan foarte potrivit pentru edificarea unei reședinte de prestigiu sau a unei crame.
Caracteristici de bază:
- Situat in zona Podgoriei Miniș,
- Suprafață generoasă de 4184 mp,
- Amplasat ideal în partea de nord-est a localității, aproape de deal,
- Ofera atât intimitate, cât și o priveliște spectaculoasă asupra pădurii și podgoriei din zonă.
Forma și dimensiunile acestei proprietăți sunt perfecte pentru edificarea unui conac sau a unei crame, iar gardul solid construit în 2021, cu fundație din beton armat și panouri bordurate zincate, încadrează frumos întreaga proprietate.
Curățată și bine întreținută, fără necesitatea unor intervenții de defrișare, proprietatea oferă acces facil la utilități: drum asfaltat, rețea de apă și canalizare, energie electrică și, din 2026, rețea de gaz metan.
În apropiere, Muzeul Vinului din Miniș adaugă un plus de farmec acestei proprietăți, amintindu-ți de tradițiile viticole locale și de ospitalitatea oamenilor din comunitate.
Podgoria Minis este una dintre cele mai vechi zone viticole romanesti, primele vii datand de la inceputul secoulului al XI-lea.Dintre soiurile de vin specifice zonei, Cadarca de Minis, preparat pentru prima data in 1744 ,a fost vinul favorit al Curtii Imperiale Austriece.
Datorita microclimatului cu influenţe mediteraneene , toamna este lunga si calduroasa,iar dealurile Minisului se transforma intr-o simfonie de culori fascinante scaldate in lumina hipnotica a soarelui.
Acest peisaj idilic poate fi savurat de pe terasa viitorului conac la vremea unui apus de soare uimitor, bineinteles alaturi de un pahar de vin nobil in compania familiei si prietenilor.
Proprietatea ofera cadrul perfect pentru cei care pretuiesc bogatia si linistea naturii, dar si stilul de viata nobil si rafinat in confortul unei conac elegant.
Povestea acestui loc este abia la inceput...Este in asteptarea acelei persoane cu viziune si bun-gust, care sa valorifice potentialul unic al acestei proprietati.
Pentru alte detalii sau pentru a programa o vizionare vă rog să mă contactati telefonic.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Video prezentare

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.