Pensiune de Vânzare în Râșnov, Zona Cheia

Hotel/pensiune 9 camere vanzare in Brasov, Rasnov, Cheia - vezi locația pe hartă

ID: RMX145226
EXCLUSIVITATE
Nou pe piață

Preț de vânzare:
490.000 €
735.13 € /mp
Rate de la: /lună simulează credit

T: 0371785234
  • Camere: 9 camere
  • Supr. teren: 1500 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Garaje: 1
  • Reper:
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj: Demisol+Parter+1+2+Mansarda / D+P+Pod
  • Suprafaţă utilă: 666.55 mp
  • Tip construcţie: Cărămidă
  • An construcţie: 2019
  • Arhitectură: Ferestre care se deschid, Ferestre înclinate, Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Parchet, Tavan fals
  • IT&C: Internet, Telefon
  • Siguranță și securitate: Acces securizat parcare, Cameră server
Descriere proprietate

Localizare: Râșnov, zona Cheia, Strada Culmea 3 Brazi

Descriere Generală:
Această pensiune impresionantă, cu un regim de înălțime D+P+2E+Mansardă, este situată într-o zonă liniștită, înconjurată de un peisaj superb. Proprietatea se pretează excelent atât ca pensiune, cât și ca locație pentru evenimente private, de exemplu: zile de nastere, botezuri, cununii, pentru 40-50 de persoane.

Detalii despre Clădire:

=Demisol: Suprafață de 171.73 mp, include un garaj, cameră tehnică cu centrală pe lemne, boiler pentru apă caldă și două puffere de 1000L și 500L, o sauna, o camera ce poate fii amenajata ca si sala de sport si zone de depozitare(beci).
=Parter: Suprafață de 217.48 mp, format din două încăperi spațioase: o sală de mese cu acces către o terasă deschisă de 61 mp și o cameră de zi / lobby.
=Etajul 1: Suprafață de 148.67 mp, compartimentat în două unități de cazare: un apartament cu două camere, baie, bucătărie proprie și balcon și o cameră dublă cu baie proprie și balcon.
=Etajul 2: Suprafață de 148.67 mp, cu patru camere duble, fiecare cu baie și balcon, plus un hol generos cu rol de cameră de zi/living.
=Mansardă: Patru încăperi neamenajate care pot fi transformate în două camere cu baie proprie fiecare.

Utilități:
Apă
Curent
Propria stație de epurare
Încălzire prin centrală pe lemne

Teren:
=Suprafata totala: 1500 mp
=Suprafața terenului cu pensiunea: 1071 mp
=Include un teren suplimentar de aproximativ 450 mp, pe care este localizată stația de epurare a proprietății. Această parcelă oferă posibilitatea de extindere a facilităților pensiunii, putând fi amenajată o piscină, zonă de recreere, ciubăr sau unități de cazare suplimentare.

Despre Râșnov:
Râșnovul este o stațiune turistică de interes național, care atrage anual un număr mare de turiști datorită Cetății Râșnov și a Dino Parcului. Aceste atracții fac din Râșnov o destinație populară pentru familii și pasionații de istorie, oferind numeroase oportunități de relaxare și explorare.

Pentru o vizionare ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt!
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Tur virtual

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.